Market Central – Shopping Day

Shopping Day esemény blokkfeltöltős nyereményjáték és helyszíni szerencsekerék játék szabályzata

2023. június 03.

 

 1. A játék, szervezők, megbízottak

ERSTE Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; MNB nyilvántartási szám: 1211-7; képviseletében eljár az Erste Alapkezelő Zrt., székhelye: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26. 9. em., cégjegyzékszám: 01-10-044157) által adott állandó meghatalmazás alapján az Erste Asset Management GmbH – Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26. 9. em., cégjegyzékszám: 01-17-001489) mint Market Central Ferihegy Bevásárlóközpont ingatlantulajdonosa, adatkezelő (a továbbiakban Szervező) másrészről a Blokkfeltöltős nyereményjátékba nyereményt felajánló bérlők (Tesco, Vodafone, Háda, BioHair, C&A, Intersport, dm, Istambuli Döner, Jysk, Müller, Pepco, Séf, BlueTel, Dekor kozmetika Crystal Nails, Lipóti Pékség, Líra, PecaPlaza, budmil, KFC) valamint a helyszíni szerencsekerék játékba nyereményt felajánló bérlők (Tesco, Vodafone, , Háda, PatikaPlus, BioHair, CCC, Cafe Frei , EcoFamily, Istambuli Döner, Jysk, Müller, Pepco, Séf, BlueTel, Dekor kozmetika Crystal Nails, PecaPlaza, budmil, KFC, Virágüzlet), mint a Market Central bevásárlóközpontban üzlethelyiséget bérlő, adatkezelő (a továbbiakban Szervező), a  https://marketcentral.hu/market-central-shopping-day-2023/  elérhető oldalon részletezett formában közös szervezésben bonyolít le promóciót és azon belül blokkfeltöltő nyereményjátékot és helyszíni szerencsekerék játékot.

Szervezők megbízzák a Szubjektív Média Kft adatfeldolgozót (a továbbiakban: Megbízottak), hogy a nyereményjáték szervezésében közreműködjenek.

 1. Kik vehetnek részt a játékban?
 • A Shopping Day promóció mindkét játékában (Blokkfeltöltős nyereményjáték és helyszíni szerencsekerék játék) részt vehet minden 18 éven felüli, internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Játékos).
 • Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult.
 • Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.
 • A Játékban a Szervezők és az adatfeldolgozó Megbízottak dolgozói és közreműködői, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.
 • A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte jelen Játékszabályzatot és Adatkezelési tájékoztatót, és azokat feltétel nélkül elfogadja.
 • Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.
 • A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik.
 • Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

3.1. A Blokkfeltöltős nyereményjáték időtartama, menete

Blokkfeltöltős játék időtartama: 2023.06.03. szombat 10:00-23:59 óra (a promóció helyszínen (Market Central Ferihegy bevásárlóközpontban) hostess segítség a játékba regisztrációhoz: 10.00-18.00 óra között)

Blokkfeltöltős játék sorsolás: 2023.06.06. kedd

Eredményhirdetés: 2023.06.07. szerda Facebook üzenőfali bejegyzés formájában és emailben is értesítjük a nyerteseket

Blokkfeltöltős nyereményjáték menete:

A játékosok 2023.06.03-án a Market Central Bevásárlóközpont üzleteiben az aznapi vásárlásaikhoz kapott blokkon található AP azonosítószámot feltöltik a Market Central weboldalán található nyereményjáték regisztrációs űrlapjára, valamint az űrlapon kért további adatokat is kitöltik. Ahhoz, hogy egy Játékos részt vegyen a nyereményjátékban és jogosult legyen a nyereményre a Szervező honlapjára kikerülő játékfelhívás szerint kell eljárnia (Például: Töltsd fel a 2023. június 03-i blokkod AP kódját a megadott határidőn belül!) Szervező ugyanitt pontosítja az aktuális játék mechanizmusát, a nyertesek számát. A játékosok több blokkfeltöltéssel jogosultak a sorsoláson való részvételre, a blokkfeltöltés nincs összeghatárhoz kötve. A nyerteseket a blokkfeltöltők adatbázisából véletlenszerűen választjuk ki a https://www.random.org/ alkalmazás segítségével.

A blokkfeltöltős nyereményjátékban a nyerési esély duplázható, amennyiben a játékba regisztráló játékos, a Shopping Day promóció blokkfeltöltős játékának regisztrációs űrlapján, az eredetileg üresen álló hírlevél feliratkozó jelölőnégyzetet is bepipálja, ezzel önszántából feliratkozik a Market Central ferihegy hírlevelére. Ezen esélynövelés érvényesítése: a regisztrált játékosok végső listájában a hírlevél feliratkozással járó esélyduplázás után a feliratkozott játékos neve 2X szerepel, így növelve a nyerési esélyét a Shopping Day promóció blokkfeltöltős játékában.

Blokkfeltöltős játék nyereményfelajánlói, nyeremények és nyertesek száma:

Nyertesek száma: 44 db

Pótnyertesek száma: 44 db, a 4. pontban írtak figyelembe vételével.

Blokkfeltöltős nyereményjáték nyereményeinek részletezése:

Tesco: 1 db 25.000 Ft értékű vásárlási utalvány, nyertesek száma: 1 fő

Intersport: egy-egy 20.000 Ft értékű termékcsomag, összesen 2 db, nyertesek száma: 2 fő

PecaPláza: egy-egy horgászdoboz szett 30.000 Ft értékben, összesen 3 db, nyertesek száma: 3 fő

KFC: egy-egy 10.000 Ft összértékű KFC kupon, összesen 2 db, nyertesek száma: 2 fő

Crystal Nails: 1 db 11.740 Ft értékű ajándékcsomag, nyertesek száma: 1 fő

Líra: 1 db 15.000 Ft értékű könyvcsomag, nyertesek száma: 1 fő

Háda: egy-egy 5.000 Ft értékű ajándékkártya, összesen 2 db, nyertesek száma: 2 fő

BioHair: egy-egy 5.000 Ft értékű ajándékkártya, összesen 2 db, nyertesek száma: 2 fő

C&A: 1 db 10.000 Ft értékű ajándékkártya, nyertesek száma: 1 fő

dm: egy-egy 5.000 Ft értékű dm termékcsomag, összesen 3 db, nyertesek száma: 3 fő

Müller: egy-egy 5.000 Ft értékű ajándékkártya, összesen 2 db, nyertesek száma: 2 fő

Pepco: egy 10.000 Ft értékű voucher, összesen 1 db, nyertesek száma: 1 fő

Séf étterem: egy-egy 5.000 Ft értékű Séf utalvány, összesen 2 db, nyertesek száma: 2 fő

JYSK: egy-egy Galaxis projektor KARLO multicolor LED, összesen 3 db, nyertesek száma: 3 fő

Lipóti Pékség: egy-egy egytermékes meglepetés (prémium lekvár vagy szörp), összesen 3 db, nyertesek száma: 3 fő

budmil: 1 db 5.000 Ft értékű Gift Card, összesen 1 db, nyertesek száma: 1 fő

BlueTel: egy-egy 5.000 Ft értékű autós töltő, összesen 10 db, nyertesek száma: 10 fő

Isztambuli Döner: egy-egy kétszemélyes Isztambuli Döner gyros kupon (egy kuponban: 2 gyrostál meg 2 üdítő, 2 db sütemény), összesen 2 db, nyertesek száma: 2 fő

Vodafone egy-egy 30%-os kedvezményes kupon tartozékokra, összesen 2 db, nyertesek száma: 2 fő

3.2. A helyszíni SZERENCSEKERÉK játék időtartama, menete

A szerencsekerék játék és pörgetési lehetőség időtartama: 2023.06.03. szombat 10:00-18:00

Azonnali nyeremények nyerési lehetősége és kiosztása: 2023.06.03. szombat 10:00-18:00 óra között, csak a helyszínen megnyerhető és átvehető nyeremények, cím: Market Central Ferihegy bevásárlóközpont (2220 Vecsés, Fő út 246-248.)

A szerencsekerék játék menete:

A játékosok 2023.06.03-án a Market Central Bevásárlóközpont üzleteiben vásárolt blokkjuk bemutatása mellett a helyszínen kiállított szerencsekeréken pörgethetnek egyet. Egyszeri sorban állással egyszer pörgethetnek a játékosok. Amennyiben több vásárlási blokkjuk is összegyűlt aznap, a szerencsekék újabb pörgetéséhez újra sorba kell állniuk, azaz minden egyes blokkal külön sorba kell állni, amennyiben a játékos  szeretné megnyerni a szerencsekeréken található nyeremények egyikét. Egy-egy pörgetés végén a szerencsekerék megáll az egyik nyereményszeleten, melynek olvasható nyereményét nyeri a játékos. Amennyiben a játékos csak a blokkfeltöltős játékban szeretne részt venni és a szerencsekerék nyereményeire nem tart igényt, abban az esetben valamennyi blokkjával történő regisztrációját egyben menedzselheti és kérheti a hostess-csapat segítségét.

A szerencsekerék nyereményszeletein az alábbi nyeremények találhatók:

 1. 2X-es nyerési esély a 3.1. pontban részletezett blokkfeltöltős játékban
 2. 3X-os nyerési esély a 3.1. pontban részletezett blokkfeltöltős játékban
 3. 10X-es nyerési esély a 3.1. pontban részletezett blokkfeltöltős játékban
 4. AZONNALI NYEREMÉNY, melynek listáját lentebb, a 3.3. pontban részletezzük.

A szerencsekeréken kipörgetett 2X, 3X, 10X nyerési esély növelésének érvényesítésének menete:

 • a szerencsekerék megpörgetése után a helyszínen, a promóció hostess-csapatának  segítségével játékos regisztrál a https://marketcentral.hu/market-central-shopping-day-2023 oldalon, a regisztrációs űrlap minden kérdésére válaszol, és a hostess-csapat segítségével a szerencsekerék nyereményét is rögzíti a regisztrációs űrlapján.
 • A szerencsekeréken kipörgetett esélynövelő nyeremény regisztrációban rögzítésének lehetősége csak a helyszínen regisztrálók számára lehetséges és csak a hostess-csapat segítségével. A játékba otthon regisztrálók számára ez a lehetőség nem adott.
 • Az esélynövelés a regisztrált játékosok végső listájában lesz érvényesítve oly módon, hogy aki 2X esélyt pörgetett ki, annak a neve 2X, aki 3X nyerési esélyt pörgetett ki annak a neve 3X, aki a 10X nyerési esélyt pörgetett ki, annak a neve 10X szerepel, így növelve a kipörgetett mértékben a nyerési esélyét a 3.1. pontban részletezett Shopping Day promóció blokkfeltöltős játékában.
 • azok a játékosok, akik esélynövelő nyereményszeletet pörgettek ki a szerencsekeréken, az adott pörgetésük mellé nem jogosultak egyéb, szerencsekeréken található AZONNALI NYEREMÉNYRE.

A szerencsekeréken kipörgetett AZONNALI NYEREMÉNYEK listája és a nyeremény átvételének menete:

 • a szerencsekerék megpörgetése után a helyszínen, a Shopping Day promóció hostess-csapatának  segítségével játékos regisztrál a https://marketcentral.hu/market-central-shopping-day-2023 oldalon, a regisztrációs űrlap minden kérdésére válaszol, és a hostess-csapat segítségével a szerencsekerék nyereményét is rögzíti a regisztrációs űrlapján.
 • A szerencsekeréken kipörgetett kisértékű AZONNALI NYEREMÉNYEK, a helyszínen, a pörgetést követően azonnal átadásra kerülnek, majd a nyereményt a helyszíni hostess-csapat rögzíti a játékba regisztráló regisztrációs űrlapján. A blokkfeltöltő játékba otthon regisztrálók számára a szerencsekerék pörgetése nem lehetséges.
 • azok a játékosok, akik AZONNALI NYEREMÉNY nyereményszeletet pörgettek ki a szerencsekeréken, az adott pörgetésük mellé nem jogosultak további, pl. a szerencsekeréken található egyéb, 2X, 3X, 10X esélynövelő nyereményre.

A helyszíni szerencsekerék játékban a nyertesek száma és az AZONNALI NYEREMÉNYEK elfogyása esetén a játék menete:

Nyertesek száma: 683 db

Amennyiben a Shopping Day promóció vége előtt, azaz 2023.06.03. szombat 18:00 óra előtt elfogynak a szerencsekerék AZONNALI NYEREMÉNYEI, helyettük az azt kipörgető játékos regisztrációjában a 2X-es ESÉLY a BLOKKFELTÖLTŐS NYEREMÉNYJÁTÉKBAN esélynövelés kerül beszámításra.

A helyszíni SZERENCSEKERÉK játék nyereményeinek részletezése, nyereményfelajánlók, nyeremények, nyertesek száma:

Tesco: egy-egy kisperec, összesen 30 db, nyertesek száma: 30 fő

Tesco: egy-egy ropi csomag, összesen 70 db, nyertesek száma: 70 fő

Vodafone: egy-egy 10% kedvezmény tartozékokra, összesen 3 db, nyertesek száma: 3 fő

Háda: egy-egy  2.000 Ft értékű utalvány, összesen 5 db, nyertesek száma: 5 fő

PatikaPlus: egy-egy Vita Dino nyalóka, összesen 100 db, nyertesek száma: 100 fő

BioHair: egy-egy  saját márkás sampon, összesen 10 db, nyertesek száma: 10 fő

Intersport: egyenként 8.000,- értékű csomag (puma tornazsák + Intersport logózott kisebb ajándékok), összesen 3 db, nyertesek száma: 3 fő

CCC: egy-egy 30% kedvezményes kupon, beváltható június 30-ig, összesen 10 db, nyertesek száma: 10 fő

Cafe Frei: egy-egy 1.000 Ft értékű kupon, összesen 15 db, nyertesek száma: 15 fő

Ecofamily: egy-egy Ecofamily logózott toll, összesen 30 db, nyertesek száma: 30 fő

Ecofamily: egy-egy Ecofamily logózott bevásárlókocsi biléta, összesen 30 db, nyertesek száma: 30 fő

Ecofamily: egy-egy Ecofamily logózott müzliszelet, összesen 220 db, nyertesek száma: 220 fő

Isztambuli Döner: egy-egy gyros szendvics, összesen 6 db, nyertesek száma: 6 fő

Isztambuli Döner: egy-egy üdítő, összesen 6 db, nyertesek száma: 6 fő

Isztambuli Döner: egy-egy sütemény, összesen 6 db, nyertesek száma: 6 fő

Müller: egy-egy sajátmárkás termékcsomag (egy csomagban: 1 db tusfürdő és 1 db testápoló), összesen 5 db, nyertesek száma: 5 fő

Pepco: egy-egy Pepco termék (lámpa, gyertya, váza, díszpárna, illatdiffúzor), összesen: 10.000 Ft értékben

Séf étterem: egy-egy 2000 Ft értékű kupon, összesen 10 db, nyertesek száma: 10 fő

Bluetel: egy-egy autóstöltő, összesen 10 db, nyertesek száma: 10 fő

Dekor kozmetika Crystal Nails: egy-egy körömlakk, összesen 5 db, nyertesek száma: 5 fő

Dekor kozmetika Crystal Nails: egy-egy körömmatrica, összesen 10 db, nyertesek száma: 10 fő

Dekor kozmetika Crystal Nails: egy-egy csillámpor, összesen 5 db, nyertesek száma: 5 fő

PecaPlaza: egy-egy joker úszó 3116 4G, összesen 20 db, nyertesek száma: 20 fő

PecaPlaza: egy-egy excalibur horog big corn NS 12, összesen 20 db, nyertesek száma: 20 fő

PecaPlaza: egy-egy Benzár Mix Concourse Method Stix, összesen 20 db, nyertesek száma: 20 fő

Yettel: 1 db teljeskörű telefon fóliázás öngyógyító fóliával elő-és hátlap, összesen 1 db, nyertesek száma: 1 fő

budmil: 1 db 5000 Ft értékű ajándékkártya, összesen 1 db, nyertesek száma: 1 fő

KFC: egy-egy 5000 Ft értékű KFC kupon, összesen 3 db, nyertesek száma: 3 fő

Virágüzlet: 1 db orchidea, élő virág, összesen 1 db, nyertesek száma: 1 fő

 1. Nyeremények, nyertesek

A blokkfeltöltős nyereményjáték során a játékosok között a 3.1. pontban részletezett nyeremények kerülnek kisorsolásra. A nyeremény készpénzre nem váltható és át nem ruházható.

A blokkfeltöltő nyereményjáték nyerteseket gépi sorsolás segítségével, a véletlenszerűség elvét szem előtt tartva az alábbi programmal végezzük: https://www.random.org/. A nyertes nevét a Market Central Facebook oldalán tesszük közzé legkésőbb a sorsolásra megjelölt időpontot követő 48 órán belül. Pót-nyertesek sorsolásának jogát fenntartja magának a Szervező, de az is elképzelhető, hogy új pót-nyertest nem hirdetünk, a nyertes kiesése esetén a díjat egy későbbi játék során sorsoljuk ki.

A helyszíni szerencsekerék játék során a játékosok között a 3.2. pontban részletezett nyeremények kerülnek kiosztásra, a 3.2. pontban részletezettek szerint. A nyeremény készpénzre nem váltható és át nem ruházható és kizárólag a helyszínen, a pörgetést követően azonnal vehetők át, vagy az esélynövelő nyeremény a 3.2. pontban részletezettek szerint kerül érvényesítésre.

 1. Nyertes értesítése

A Shopping Day promóció helyszíni szerencsekerék játékának nyereményei a 3.2. pontban részletezettek szerint, a helyszínen kerülnek átadásra. A nyertes külön értesítésére nincs szükség.

A promóció blokkfeltöltős nyereményjátékának nyerteseinek nyilvánosságra hozatala: a nyertes neve a Market Central Facebook-oldalon, sorsolás tárgyú üzenőfali posztban.

5.1. A nyertest a játék sorsolásának eredményét közlő sorsolás tárgyú üzenőfali poszt közzététele után, vagy azzal egyidőben a regisztrációja során megadott email címén emailben értesítjük. Ebben az értesítésben a Szervező megírja a nyeremény átvételi feltételeit, bekéri a nyertestől a nyeremény eljuttatásához és az adózáshoz szükséges személyi adatokat és tájékoztatja a nyertest arról, hogy a nyereményre csak abban az esetben jogosult, ha a sorsolás poszt közzétételét követő 8 munkanapon belül válaszol a Szervező által küldött, tájékoztató email üzenetre.

A kapcsolatfelvétel célja minden esetben a nyeremény átvételének részleteinek egyeztetése, a kapcsolatfelvétel módja az 5. pont szerint történik.

Amennyiben a nyertes nem jelentkezik, és ezért nem sikerül felvenni a kapcsolatot az erre megadott 8 munkanapon belül, a nyertes nem jogosult a nyereményre.

A nyertes személyének azonosításához és ellenőrzéséhez a Szervező vagy Megbízott kötelezheti a nyertest személyazonosságának igazolására.

Amennyiben a nyertes nem a tájékoztató üzenetben/emailben foglaltaknak megfelelően jár el, vagy pl. a postázáshoz, vagy adózáshoz nélkülözhetetlen, bekért adatok közül egyet vagy többet nem hajlandó a Szervező vagy Megbízott rendelkezésére bocsátani írásban, úgy jogosulatlanná válhat nyereményére.

 1. A Nyertes jogosultságának elvesztése

Nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:

 • a játékra jelentkezésekor nem töltötte be a 18. életévét;
 • nyertes nevét közzé tevő poszt megjelenése után, vagy a nyertes játékos által a játékban megadott email címre kiküldött értesítő levélre, maximum 8 munkanapon belül nem válaszol;
 • bármely okból nem lehet felvenni a nyertessel a kapcsolatot;
 • egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval vett részt a Játékban, mellyel jogosulatlan előnyre tett szert;
 • egyértelműen bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon szándékosan befolyásolni próbálja;
 • jelen szabályzat bármely pontját megsérti;
 • a kapcsolatfelvételt követően az adózáshoz szükséges adatait nem adja meg.
 1. Nyeremény átvétele

Szervező vagy Megbízott a nyeremény átvételének részleteit minden nyertessel az 5. pontban részletezett módon egyezteti. A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul így a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban. A nyeremény átvételének végső időpontja a Szervező vagy Megbízott által a nyertes játékossal történt sikeres kapcsolatfelvételétől számított 30 nap.

Nyeremények átvétele személyesen:

A Nyertes a tárgyi típusú nyereményét (3.1. pontban részletezettek közül: a termékcsomag, horgászdoboz szett, ajándékcsomag, könyvcsomag, termékcsomag, projektor KARLO multicolor LED, egytermékes meglepetés, autós töltő) a nyereményt felajánló üzletben, személyesen a Market Central bevásárlóközpontban veheti át.

Nyeremények átvétele postai úton:

A Nyertes a 3.1. pontban részletezett: ajándékkártya, vásárlási kupon, kedvezményes kupon, vásárlási utalvány, voucher, Gift Card, gyros kupon típusú nyereményét postai úton kézbesítjük.

 1. A Szervező felelőssége

A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából, a cselekvőképességében részlegesen korlátozott vagy cselekvőképtelen személy törvényes képviselő hozzájárulása nélküli, vagy kiskorú személy regisztrációjából, valamint a nyertes részére elektronikus úton elküldött értesítésnek neki fel nem róható elvesztéséből, egyéb okból történő sikertelen kézbesítéséből, illetve annak késedelméből eredő, a Játékos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 1. Adatkezelés és adatvédelem

Az adatkezelés célja: nyereményjátékokhoz kapcsolódó adatbázis kezelés.

Részletezve: a Market Central https://marketcentral.hu/wp-content/uploads/2021/09/mcf_adatkezelesi_tajekoztato.pdf  címen elérhető weboldalon blokkfeltöltő nyereményjátékhoz kapcsolódó játékosok játékban történő részvételükkor megadott adatainak adatkezelése a játék biztonságos lebonyolítása érdekében, a játék időtartama alatt a játékhoz kapcsolódó információk közlésérére, a nyertes értesítése, a nyereményjáték rész- és végeredményéről tájékoztatás, köszönetnyilvánítás, hogy játszottak a nyereményjátékban.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása; a Számviteli tv. 169. § (2) bekezdése és a Grt. 6. § (5) bekezdése.

A kezelt adatok köre: azonosítószám, email cím (az életkor 18 év feletti-e, nem, egyéb nyilvános adatok), a játékos életkora, lakhelyének települése, valamint a nyertes neve, anyja neve, címe, adóazonosító jele, telefonszáma, dátum, az átvevő és az átvevő aláírása, valamint meghatalmazás esetén két tanú neve, személyi igazolványszáma és aláírása.

Az adatkezelési időtartama: a játék lezárásáig.

Az adatok törlésének határideje:

A rögzített adatok a nyereményjáték lezárását követő 30 nap elteltével törlésre kerülnek.

A direktmarketing célú megkereséshez adott önkéntes hozzájárulás tekintetében a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig.

Az átvételi elismervényen felvett adatok (a nyertes neve, anyja neve, címe, adóazonosító jele, telefonszáma, dátum, az átadó és az átvevő aláírása, valamint meghatalmazás esetén két tanú neve, személyi igazolvány száma és aláírása) tekintetében a Számv. tv. 169. § (2) bekezdése alapján nyolc év.

A direkt marketing üzenetek továbbításához adott hozzájárulás visszavonását és a személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi elérhetőségeken lehet kérni: § e-mail útján az info@marketcentral.hu címen, továbbá § postai úton a Market Central Ferihegy bevásárló park, 2220 Vecsés, Fő út 246-248. címen.

A Market Central Ferihegy teljes körű adatkezelési tájékoztatója: https://bit.ly/Market_Central_adatkezelesi_tajekoztato

Adatfeldolgozó:

Szubjektív Média Kft, 1115 Budapest, Etele út 64/b

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

 1. Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban,
 • hozzájárulását adja ahhoz, hogy amennyiben nyer a Játékban, akkor a nyeremény kézbesítéséhez nélkülözhetetlen személyes adatait (név, email cím, postacím, adószám és egyéb az 5. pontban leegyeztetett kapcsolatfelvételi úton, általa önkéntesen megadott személyes adatait), a Szervező és az Adatfeldolgozó a nyeremény kézbesítése céljából az Információs Önrendelkezési Jogról és az Információ Szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje és
 • feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a Szervező (adatkezelő) jelen Játék lebonyolítása során a nyeremények kézbesítése céljából, a játék időtartama alatt felhasználja, valamint, hogy azokat az általa megadott adatok feldolgozásával megbízott adatfeldolgozó (Szubjektív Média Kft.) részére továbbítsa ugyanezen célra.
 • A Játékosok személyes adatait a Szervező kizárólag a Játékosokkal történő kommunikációra használja, majd azokat a nyeremények sikeres átadása után, de legkésőbb a nyertes játékossal történt sikeres kapcsolatfelvétel után számított 30 nap múlva törli, kivételt képez
 • a nyeremények adózása és nyilvántartása miatti kötelezettség okán Szervező által kötelezően kezelt adatok a Számv. tv. 169. § (2) bekezdése alapján, és
 • amennyiben az aktuális játékhoz kapcsolódik egy másik, külön Applikációban történő regisztráció és ezzel párhuzamosan egy másik, a Játékos által elfogadott játékszabály.
 1. Kizárás

A Játékból kizárásra kerülnek azok a Játékosok, akik a nyereményjáték szellemével ellentétesen vesznek részt a nyereményjátékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket megtévesztő magatartással megnöveljék, ezzel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi résztvevőt. Felhívjuk a játékosok figyelmét, hogy a Szervező fenntartja magának a jogot, hogy ilyen cselekmény észlelése esetén kizárja a Játékost a Játékból.

 1. Vegyes rendelkezések

A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.

2023.05.23.

Közzétéve Kategória Egyéb